PULS GRADA · sport&rekreacija

Hej, skijaši, ne brinite! Zima je sigurno prošla i sada bi trebalo razmišljati više o skijanju na vodi a posebno talasima… Ali ovo nismo mogli da ignorišemo. Skije očigledno nikada ne treba odložiti. pa čak ni u jesen, kada mislimo da nam one stvarno neće biti potrebne! Pre nego što bilo šta kažete, pogledajte video sa početka ovog teksta.

Možda ste čuli za skijanje na pustinjskom pesku, ali, sada postoji još jedno skijanje van sezone. Kako ono zapravo izgleda mogli ste vidjeti u videu na početku članka. Skijanje na lišću demonstriraju momci iz ekipe RadCow koji su snimili super zabavan video i dali vam ideju kako da udovoljite svojoj želji za skijanjem čak i onda kad mu vrijeme nije. Znači, dobra investicija su te skije, zimi snijeg, ljeti more, a kad dođe oktobar pravac planina pa niz lišće! Ako ste avanturističkog duha, probajte ovo. A imajte na umu i da su skijaši veoma srećni ljudi, o tome su već pisali naši prijatelji iz City Magazine Srbija i to možete da pogledate ovde.

Big Game Fishing: Kup Budve u ribolovu Koji timovi Premijer lige imaju najgore navijače? Fuoripista – najneobičniji sobni bicikl na svetu Zašto je super gledati fubal u kafićima? · · · · ·