U VAZDUHU · urban flash

U bijeloj prostoriji nalik onoj na kraju filma „2001: Odiseja u svemiru“ jedna starija gospođa u bolničkoj haljini mirno sjedi dok se u pozadini čuju prijatni zvuci stare radio reklame za sladoled. Ubrzo joj prilazi robot koji joj nudi ovu zaleđenu poslasticu.

Gospođi se sviđa sladoled, ali joj je dovoljan jedan zalogaj. Robot joj, s druge strane, nudi još, i hladnim glasom insistira da nastavi da ga jede jer je u budućnosti „ljudima potreban sladoled“.

Možda vam ovo izgleda kao sinopsis nekog bizarnog naučnofatastičnog filma, međutim u pitanju je jednoipominutna reklama za sladoled kompanije Halo Top.

Njen autor je Mike Diva, koji je od velike korporacije dobio potpuno odrešene ruke da sprovede svoju viziju. Rezultat je neuobičajeno mračna reklama koja će se emitovati u bioskopima pre velikih filmskih hitova kao što je na primer Kingsman: Zlatni krug. Vi je u cjelosti možete pogledati u videu iznad našeg teksta.

Inače, po pisanju magazina TimeHalo Top sladoledi u čašici su prestigli svoje velike rivale Ben & Jerry’s i Haagen Dazs, i sada su najpopularniji u SAD.


Zašto gubimo interesovanje za one koji pokazuju simpatije prema nama Jednu osobinu žene kod muškaraca ipak najviše vole Organska pink čokolada je nova trendi stvar Danci poštuju ovih 10 pravila za sreću · ·