KULTURA · film/TV

„The Bad Batch“ je kanibalska ljubavna priča čiju režiju potpisuje Ana Lily Amirpour. Možda tema filma zvuči ludo, ali glumačka ekipa je sasvim dobra. Tu su Jason Momoa, Suki Waterhouse, Keanu Reeves, Giovanni Ribisi, Diego Luna, Jim Carrey i Yolanda Ross.

Romantični triler/horor čiju režiju potpisuje Ana Lily Amirpour poznata po filmu A Girl Walks Home Alone At Night (2014), imao je svoj debi na festivalu u Veneciji i dobio je specijalnu nagradu žirija, a pojedinci čak smatraju da će ovaj film imati kultni status.

Distopijska ljubavna priča smeštena u teksaškoj pustinji u zajednici kanibala, čini se potpuno drugačijom od svega na šta smo navikli. Ipak, povremeno nam je potrebno da gledamo i netipične filmove koji mogu da prikažu svet iz druge perspektive. A Ana Lily Amirpour je definitivno rediteljka u koju imamo poverenja, pa se radujemo i ovom neobičnom filmu!

“Borg i McEnroe“ otvara Filmski festival u Torontu 7. septembra Montenegro Film Festival u Herceg Novom po 31. put The Snowman: Pogledajte trejler za film po romanu Jua Nesbea Darkest Hour: Geri Oldman je novi Vinston Čerčil · · ·