PULS GRADA · gastro

Malo je mjesta koja će vas na prvi pogled ostaviti bez daha, a neka od njih ćete pronaći sasvim slučajno, usput, vozeći se duž crnogorske obale. Jedno takvo, nesvakidašnje mjesto, jeste vidikovac iznad uvale Jaz s pogledom na jednu od najljepših plaža na crnogorskom primorju, koju je vodeći svjetski turistički vodič Lonely Planet proglasio najboljom u Evropi. Plaža Jaz je posljednjih godina poznata i po tome što se na njoj održava jedan od najprestižnijih evropskih festivala – Sea Dance, nastavak novosadske EXIT avanture.

U lijepo uređenom prostoru, pored glavnog puta koji spaja Budvu s Kotorom i Tivtom nalaze se restoran i caffe bar El Rey sa čije terase možete uživati u sunčevim zracima na izlasku ili zalasku s neograničenim pogledom na Jadransko more i stjenovitu obalu koja u njega strmoglavo zaranja.

El Rey
Jadranska magistrala bb
Budva
+382 67 086 011

Ponuda ovog restorana je raznolika i za svačiji ukus. Gastronomski specijaliteti domaće kuhinje od ribe i mesa, internacionalni meni i široka ponuda pića i koktela učiniće boravak na ovom mjestu istinskim užitkom. Tokom večernjih časova muzičari ovog restorana uljepšavaju doživljaj uz zvuke najljepših melodija.

Preporučujemo: Terminal 4 Piazza Food&Bar: Idealno mjesto za hedoniste Fešta Primavera u Herceg Novom Paštrovski specijaliteti · ·