PULS GRADA · moda

Jesen je skoro već tu, nove kolekcije su pristigle u prodavnice i tržne centre, a šta je sa vama? Da li već sada znate šta je ono što ćete nositi tokom naredne sezone?

Mi za vas imamo nekoliko dobrih, a prema najnovijim izvještajima i veoma popularnih modnih prijedloga i komada. Zara je jedan od veoma traženih brendova ove jeseni, i u pojedinim svijetskim metropolama već se uveliko traže ovakve krpice. A kako se vama čine?

Neke od ovih kombinacija možda nećete nositi, jer smatrate da vam figura ili lični stil ne odgovaraju, ali ima i onih koje ćete moći da kombinujete sa garderobom koju već imate, zato nemojte olako odustati. Ove sezone stil Zara kolekcije mogli bismo opisati kao povratak u sedamdesete, a to znači i svila, i saten, pliš, a ponekad i perje. Čizme koje prelaze liniju koljena, uske i vrlo duboke, crvene ili bordo.

Ukoliko vas posao ograničava u broju kombinacija i uskraćuje vam slobodu, bijela košulja s vezom je savršen komad, ali i neka cvijetna haljina u bojama jeseni. Ne zaboravite na blejzere, kapute i džempere, posebno one od kašmira. U svakom slučaju, najprje provjerite našu galeriju, a potom pravac u šoping!

Iz nove jesenje kolekcije brenda ZaraOtvori galeriju

Venecijanski festival: O njima se ovih dana najviše priča Kristen Stewart igra uz Beyonce u reklami za novi Chanel parfem Kakve haljine da nosite ove jeseni Dior: Zavirite u 70 godina visoke mode · · · ·