PULS GRADA · aktuelno

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine nastavlja organizaciju studijskih posjeta svjetski poznatih blogera. Lauren Bullen i Jack Morris, travel&lifestyle blogeri, doputovali su u Budvu 18. juna i boravili u njoj četiri dana. Ovom prilikom, posjetili su i napravili impresivne fotografije Starog grada, Svetog Stefana i Miločera, sela Čelobrdo, plaža Dukley i Kamenovo, ali i Lovćena i Boke kotorske.

Napustili su Budvu oduševljeni prelijepim plažama i budvanskim zaleđem i najavili da će svakako ponovo posjetiti Crnu Goru kako bi je detaljnije upoznali. U pitanju su blogeri izuzetnog medijskog uticaja, a njihov rad na društvenim mrežama i blog-ovima prate milioni ljudi. Kada je Lauren u pitanju, dolazi iz Australije, i samo na Instagram-u njen rad prati 1.8 miliona ljudi. Prvu fotografiju koju je postavila iz Crne Gore „lajkovalo“ je blizu 100.000 pratilaca.

https://www.instagram.com/gypsea_lust/?hl=en

Rad Jacka Morrisa, mladog blogera iz Velike Britanije, prati još veći broj korisnika društvenih mreža, samo na Instagram-u 2.6 miliona, i pored toga, blog koji vodi, svake nedjelje posjeti nekoliko stotina hiljada ljudi.

https://www.instagram.com/doyoutravel/?hl=en

Saradnja sa blogerima, koje nazivaju i novinarima nove generacije, od izuzetnog je značaja za dalju promociju Budve kao destinacije i prije svega, pozicioniranje Budve na sam vrh liste destinacija koje prate svjetske trendove u oglašavanju i idu u korak s vremenom, u svakom segmentu, a kroz fotografije i tekstove napisane iz ličnog iskustva njih samih, predstavljamo ljepote budvanske rivijere milionima ljudi širom svijeta.

Dolcinium International Festival u Ulcinju Pašticada fest u Petrovcu Brodet Fest Manifestacija „Svi za turizam 2017“ u Ulcinju · ·