PULS GRADA · destinacija

Hotel Aleksandar ima gotovo 30-godišnju tradiciju ugostiteljsko-turističkog poslovanja kroz koje je utkano bezbroj porodičnih, poslovnih, romantičnih i drugih boravaka koja su kroz decenije uticala na kreiranje hotelske ponude.

Vrhunska pozicija objekta koji je u okviru hotelskog kompleksa Slovenske plaže, u neposrednoj blizini istoimene plaže i na samo petnaestak minuta hoda do Starog grada Budve, nedvosmislena je preporuka hotelu Aleksandar. Nakon sveobuhvatne adaptacije i inoviranja svih segmenata ponude, ovaj hotel pripada kategoriji objekata sa četiri zvjezdice.

Raznovrsnost ponude hotela koji u novom sastavu ima 187 porodičnih soba i apartmana, obogaćen je dopunom bazenskog bloka na otvorenom s novim dječjim i bazenom za odrasle koji su savršeno uklopljeni u zeleno okruženje mediteranskog bilja.

Posebnu atrakciju hotelske ponude predstavljaju i novi pool-bar, all inclusive bar, kao i taste-bar s lokalnom ponudom hrane i pića, koji gostima pružaju mogućnost dodatnog užitka u boravku.

Osim postojeće igraonice na prostoru od 150 m², najmlađim gostima je na raspolaganju igraonica na otvorenom; dok za ljubitelje aktivnog odmora u okviru hotela postoji mini spa centar i savremeno opremljena teretana.

Hotel Aleksandar od ove godine posluje pod turističkim brendom Blue star hotela, za sada jedini u Crnoj Gori.

Kotor: Grad čudnovatih priča Herceg Novi: Čuvar Bokokotorskog zaliva Nacionalni park Prokletije: Povratak prirodi OFF ROAD AVANTURA: Most na Đurđevića Tari · · · ·