U VAZDUHU · trend

Dužinom koja ističe obraze i mogućnošću brzog pranja i sušenja, paž frizura se ustoličila kao jedan od najpopularnijih stilova. S popularnošću dolaze i varijacije na temu, pa je tako među modnim ikonama na Instagramu popularan „zli blizanac“ bob frizure, idealan za „loše“ djevojke.

Neurednija verzija standardnog paža u svojim kraćim ili malo dužim varijantama nudi pregršt različitih kombinacija koje možete isprobati. Britanska glumica i manekenka Suki Waterhouse ga nosi do visine ramena u roze boji, dok je njena koleginica iz istih profesija Dree Hemingway izabrala plavu kosu. Za kraći paž su se odlučile manekenka Soo Joo Park i ilustratorka i model Langley Fox. Ovaj trend je stigao i do holivudskih zvijezda, među kojima nabolje stoji Oliviji Wild, glumici koja je uvijek imala stila. Naravno, popularnost frizure je eksplodirala kada se za nju odlučila jedna od najvećih trendseterki današnjice, Cara Delevingne.

Pogledajte u našoj galeriji kako ove ikone stila nose paž frizuru za nevaljale djevojke.

Cara DelevingneOtvori galeriju
Top boje kose za ovo proljeće Neonski ajlajner Najmoderniji komadi odeće REEBOK CLUB C: Za nove generacije kreativnih predvodnika · · ·