U VAZDUHU · svet

Možda smo zaboravili da posmatramo prirodu jer smo stalno zagledani u ekrane svojih pametnih telefona. Neki od nas prirodu primećuju samo na Instagram nalozima kreativnih ljudi, ili onda kad svi počnu da pričaju o alergijama i polenu. Definitivno je šteta što našu pažnju tako retko privuče ono najljepše od svijeta koji nas okružuje. Posebno jer je taj svijet prepun prelijepih malih stvari.

A drveće nije tu samo da proizvodi kiseonik, bude kuća raznim preslatkim stvorenjima ili da pruža zaštitu od sunca. Svako drvo je lijepo na poseban način, ali ona koja ćete videti u našoj galeriji su najljepša na svijetu. Neobična, dostojanstvena, moćna. Zastaje dah i od samog pogleda na njih. Kada podignemo glavu i ispravimo kičmu, imamo šta da vidimo oko sebe. Ne budite lenji da to primetite. Svijet je lijep. Biljke i životinje su ono što potvrđuje dinamiku života, a ne notifikacije i zahtevi za prijateljstvo. Priroda je ta koja čini ljudski život ispunjenim. Naravite predah i uživajte u našoj galeriji, a onda izađite na svjež vazduh i pronađite najljepša stabla u svojoj okolini!

Najljepše drveće na svijetuOtvori galeriju
Usamljeni zamak u Saudijskoj Arabiji Norvežani žele da izgrade tunel za brodove Najsrećnija zemlja na svetu Najneudobnije vožnje u Tokiju · ·