PULS GRADA · moda

Polako ali sigurno dolazi nam ljeto, a s njim i razmišljanje o tome gdje provesti odmor, šta spakovati, i šta generalno nositi ove sezone. Donosimo vam spisak must-have stvari za ljeto.

Šeširi

Šeširi su uvijek u trendu, a posebno ljeti, kad su i neophodni, a mi vam preporučujemo one sa što većim obodom, jer pored toga što su nevjerovatno šik, štite vaše lice ali i ramena od sunca. Ove sezone aktualni su oni s kićankicama, pletenim natpisima, perlicama…

Turbani

Turbani su uvijek zanimljivi i iako su odličan modni detalj, dobri su i za dane kad niste stigli da operete kosu, a takođe i štite vašu kosu od UV zračenja. Odlično idu uz upečatljive minđuše i naočare. Možete ih i sami napraviti od marame i ukrasiti brošem. Isprobajte ih ovog ljeta i začinite svoje ljetnje outfite.

Kupaći kostimi

Kada su kupaći kostimi u pitanju, ove sezone su se definitivno u modu vratili jednodjelni kostimi, poput onih modela koje ste mogli da vidite u seriji Čuvari plaže.

Naočare za sunce

Jedno je sigurno – što neobičnije, to bolje! Okrugli modeli su veoma zanimljivi, pa oni s krivudavim drškama, šljokicama, figuricama, natpisima preko okvira, ogledalo-okviri i dalje su veoma popularni, kao i oni veći. Popularne su i naočare s ravnom linijom iznad obrva, sa cirkonima kao ukras i s roze ogledalo-staklima.

Papuče

Ovog ljeta akcenat je na papučama, i to ne samo na plaži, nego svuda! Ravne, udobne papuče na najrazličitije načine veliki su hit ovoga leta. Nabavite ih u bojama kao što je na primer roze, sa satenskom mašnicom…

Marame

Marame su ovog ljeta posebno atraktivne kao ukras za kosu ili mašna za rep. Umjesto obične gumice, vežite kosu maramom za super šik look!

Da ne zaboravimo, jedan od glavnih ljetnjih trendova su ljetnje haljine, posebno one na pruge i u žutoj boji. Kad birate haljine za plažu, u trendu su šire pamučne haljine, uglavnom spuštenih, golih ramena, u raznim bojama, mogu podrazumijevati i različite ukrase poput kićanki. Ne zaboravite i volane na bluzicama i haljinama, to je svakako detalj koji dominira, a odmor ne može proći i bez gumenog flaminga koji je, moramo priznati, presladak za slikanje u bazenu!

Uživajte u ovom ljetu i svim čarima koje ono nosi!

Najgori modni komadi Obucite se kao Njujorčanka Proljeće i trendovi kojima se radujemo Kako je moda inspirisana arhitekturom · · ·