PULS GRADA · sport&rekreacija

Pošto je već nekoliko meseci jasno da će Čelsi najverovatnije osvojiti titulu Premijer lige ove sezone, ne preostaje nam ništa drugo osim da se bavimo rangiranjem timova u manje bitnim stvarima, kao što je na primer kvalitet navijača. Ovog puta nas zanima čije su pristalice i vatreni navijači najgori.

Naravno, treba napomenuti da je naša lista napravljena po strogo objektivnim merilima, i uopšte ne uzima u obzir lične stavove koje autor teksta ima prema datim timovima (nipošto!).

5. Čelsi

Nekada su bili poznati po nošenju skalpela i ostalih ubojitih sečiva na utakmice, a danas ih zovu „odela-i-kravate“ navijači. Uvek su preglasani od navijača drugih klubova, a dobra atmosfera za njih znači viorenje iritantnih plavo-belih zastava.

4. Liverpul

Patetično horsko pevanje You’ll Never Walk Alone posle pobeda, a posebno nakon poraza, je dovoljno da izludi i najtolerantnije fanove fudbala.

3. Vest Hem Junajted

Navijači Vest Hema su među najnasilnijim u ligi, a ne ispuštaju priliku ni da se makljaju između sebe na radost njihovih rivala.

2. Mančester Junajted

Stadion Old Traford ne zovu džabe „teatar snova“ budući da vlada pozorišna atmosfera u trenucima kada tim gubi.

1. Arsenal

Večiti izgovori u porazima, nostalgija za lepšim vremenima i konstantne optužbe drugih klubova za nameštaljke su glavna odlika permanentno nezadovoljnih fanova ovog kluba.

Fuoripista – najneobičniji sobni bicikl na svetu Zašto je super gledati fubal u kafićima? UNIQA osiguranje sponzor „Specijalne Olimpijade Srbije“ Kazuyoshi Miura: On i sa 50 godina postiže golove · ·