PULS GRADA · sport&rekreacija

Ulcinj je jedno od najzanimljivijih i najšarmantijih mjesta na istočnoj obali Jadranskog mora i pravi mozaik civilizacija koje su se vjekovima sudarale na ovim prostorima. Stari grad je jedinstvena tvrđava posebne ljepote čije se zidine uzdižu direktno iz mora. Priroda je bila izuzetno darežljiva prema Ulcinju a najnesvakidašnji dio je Velika plaža.

Na Velikoj plaži, dugoj 12 kilometara postoji veliki broj plažnih barova između kojih se izdvaja Kite Surf klub Dolcinum, prvi crnogorski kajt klub koji je osnovan 2008. godine.

Osim nezaboravnog kajtsurfinga klub svojim gostima nudi izuzetan užitak na baldahinima gdje mogu odmarati ispijajući omiljene ljetnje koktele uz zvuke Lounge, Deep, House, Funky and Latino muzike koja dolazi iz bara na obodu plaže u kome se tokom ljetnje sezone svakodnevno organizuju žurke.

Nju Jork Tajms je 13. januara 2010. godine opisao Veliku plažu kao jednu od 30 destinacija u svijetu koju kajtsurferi obavezno treba da posjete.


Nova internet senzacija: Skijanje na lišću Big Game Fishing: Kup Budve u ribolovu Koji timovi Premijer lige imaju najgore navijače? Fuoripista – najneobičniji sobni bicikl na svetu · · · · · ·