U VAZDUHU · svet

Građani američkih država Teksas i Luizijana su svjedoci jedne od najvećih prirodnih nepogoda koja je zadesila ovaj region u modernoj istoriji. Od 25. avgusta do danas, uragan Harvi je sa sobom doneo rekordne padavine koje su potopile veliki dio teritorije Teksasa, uključujući i Hjuston, njegov najmnogoljudniji grad.

Posljedice nevremena su katastrofalne. Šteta se procjenjuje na 40 milijardi dolara, a za sada je izgubljeno preko 20 ljudskih života. Ekipe na terenu su posljednjih dana uspele da evakuišu više od 13.000 ljudi koji nisu stigli da na vrijeme napuste grad. Na uporednim fotografijama u našoj galeriji možete videti stepen devastacije kojem je bio izložen ovaj grad na jugu SAD. Ljudima koji su imali nesreću da žive u poplavljenim područjima Srbije i djelova Bosne i Hercegovine posljednjih godina ozbiljnost i bezizlanost ove situacije stanovinika Hjustona biće im veoma poznata.

Hjuston pre i posle poplavaOtvori galeriju

U čemu je koja zemlja najbolja? Najdivnije drveće svijeta Priroda Islanda oduzima dah Najstariji striptiz klub na Novom Zelandu · · · · ·