fotografija

Internacionalno takmičenje u oblasti djece na fotografijama ove godine zaista je imalo izvrsne rezultate. Ideja je bila da se promovišu ali i otkriju oni delovi planete na kojima su djeca još uvek bezbrižna i uživaju u čarima ljeta na načine kako se to radilo i decenijama ranije.

Konkretno to znači bez interneta, što je u ovo vrijeme skoro pa nemoguće i zamisliti. Vjerujemo, a posebno ako ste i sami roditelji, da je i vama teško da svoje djete odvojite od savremene tehnologije bez obzira na njegov ili njen uzrast. No, ipak, ponegdje u svijetu bezbrižne djece i vjerovatno upornih roditelja još uvjek ima, o čemu svjedoče i ove fotografije iz naše galerije!

Ne bi trebalo da zaboravite kako ste se i sami igrali kada ste bili mali, i kako je to prije svega uticalo na vašu maštu, i zato, dok je još uvijek sunčano, vedro i toplo, ohrabrite svoje mališane da u ljetu uživaju poput ovih sa fotografija. Dosta je bilo kompjutera, tableta i mobilnih telefona, vrijeme je za nešto mnogo jednostavnije i svakako zdravije!

Kako djeca uživaju u ljetu bez internetaOtvori galeriju

Smiješne fotografije sa godišnjeg odmora Legende popularne muzike sa svojim ljubimcima Savršene fotografije okeana pokazuju njegovu silu Fotografije princeze Dajane iz detinjstva · ·