U VAZDUHU · urban flash

Po sto i prvi put i zauvjek isto pitanje: Šta je ono što žene žele i vole kod muškaraca? Tokom decenija mnogo je puta nauka pokušala da da valjani odgovor, i često su takvi odgovori bili- smisao za humor ili fizički izgled….

Međutim, iako nije sporno da žena gledajući zgodnog muškarca osjeća kako u njoj raste želja da mu pripada, i da ga upravo zbog dobre fizičke građe poželi, ipak će odabrati jednog drugog momka i to onog koji posjeduje osobinu koja nije fizičke prirode!

Ne mora da joj skida zvijezde s neba, niti da bude zabavan kao klovn, još manje da bude bogat kao šeik. Prema rezultatima nedavno završenog istraživanja, momak altruista pobjeđuje u trci za najljepšom ženom takozvanom alfa ženkom i to bez ikakve muke. Ona ga upravo zbog te njegove osobine odabira kao posebnog i najvrednijeg!

Istraživanje je sproveo University of Worcester, i konkretno profesor Daniel Farrelly piše o rezultatima tog istraživanja ističući kako je evoluciona psihologija kriva za ovakvu riješenost žena. Za dugotrajne vjeze, kaže Daniel, žena bira altruistu, i to čak i onda kada od dvije fotografije treba da odabere onu na kojoj je jedan muškarac san snova, dok je drugi fizički mnogo manje privlačan ali je evidentno da njegova posebna osobina dolazi do izražaja! Tako su žene tokom razgovora sa naučnicima isticale kako bi zgodne i mišićave birale samo za „seks na jedno vječe“ dok bi one druge, takozvane altruiste, odabirale za vjezu i brak!


Organska pink čokolada je nova trendi stvar Danci poštuju ovih 10 pravila za sreću Seksting: Nova opasna razonoda tinejdžera Plava je najpopularnija boja na svijetu, zašto? · · · · ·