KULTURA · art

Možda mislite da će vam nova tetovaža stajati odlično, ali da li ste nekada razmišljali o tome kako će ona izgledati poslije nekoliko godina? Tetovaže se, nažalost, mjenjaju s protokom vrijemena. Pogledajte u našoj galeriji neke primjere ne baš lijepog starenja tetovaža.

Postoji nekoliko razloga zašto se ovo dešava. Vrsta mastila može da bude ključna. Jeftinije i manje kvalitetno mastilo će brže izblijedeti nego skuplje i kvalitetnije. Takođe, bitno je voditi računa da boja mastila ne bude previše svijetla, budući da takve boje brže izblijede. Posebno važna stvar na koju bi trebalo da obratite pažnju ako želite da održite postojanost vaše tetovaže jeste da izaberete pravo mjesto na tijelu za tetoviranje. Tetovaže na leđima ili grudima će biti dugovječnije nego one na šakama ili stopalima.

Tetovaže nekad i sadaOtvori galeriju

Ako ste poslušali naše savjete pri izboru tetovaže, ostaje vam još samo da je održavate na pravi način. Preporučuje se da ih što manje dodirujete i ne izlažete previše dugo suncu, a ako ste na plaži, krema za sunčanje sa najvećim zaštitnim faktorom je obavjezna.

Pop art u neobičnom pakovanju Selfi uz pomoć ogledala Kritika potrošačke i pop kulture Nijesu prljava to je umjetnost ·