PULS GRADA · destinacija

Prestižni hotel Crowne Plaza dominira beogradskom hotelskom ponudom. Svojim nadahnutim unutrašnjim dizajnom nudi gostima nezaboravan ugođaj i mogućnost savršenog boravka.

Besprijekorna usluga je garantovana u svim segmentima. Ono što ovaj hotel postavlja na prvo mjesto preporučenih hotela za organizaciju kongresa, korporativnih skupova i ličnih svečanosti je izuzetan smještajni i banket kapacitet, raznolikost restoranske ponude i najmodernija spa i fitnes zona uz najveći hotelski bazen u Srbiji.

Crowne Plaza Beograd je idealno smješten u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda. Od aerodroma Nikola Tesla udaljen je svega 13 km. U blizini hotela nalaze se dva šoping mola (Delta City i Ušće). Od centra grada udaljen je svega pet minuta vožnje. Crowne Plaza Beograd gostima nudi 416 soba. Besplatni WiFi je dostupan u cijelom hotelu.

Sa 12 sala za sastanke u ukupnoj površini od 1.300 metara kvadratnih fleksibilnog prostora i balskom dvoranom od 800 metara kvadratnih hotel ima najveći banket kapacitet u Srbiji. Dva restorana, poslastičarnica i laundž barovi nude očaravajuće specijalitete internacionalne i jedinstvene srpske kuhinje. U okviru hotela je Fine dining restoran „Prime‟,  ekskluzivni restoran sa selekcijom skupocjenih vina.

Lanac Crowne Plaza dio je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svijetu i zvanično je prvi od svih evropskih hotela unutar brenda.

Selo Krstac – skriveni biser Budva kroz vekove Savršen dan na crnogorskom primorju: 14 tačaka za uživanje! Sela i farme u Crnoj Gori: Magični predjeli i avanture · ·