PULS GRADA · destinacija

Ljeto u Budvi više nije isto. Prošle godine nam je stiglo novo osvježenje – Aqua park na brdu Topliš s pogledom na Budvu i more, jedinstvena turistička atrakcija u Crnoj Gori.

Park se prostire na površini od oko 42.000 m2 i nudi posjetiocima različite doživljaje: tobogane, bazene, restoran, barove, prodavnicu, foto-kabinu, sadržaje za djecu – sve što je potrebno za vrhunsku zabavu i užitak. Čak 14 tobogana, četiri velika bazena (od kojih je bazen s talasima najveći u regionu, bazen s hidromasažnim ležaljkama, bazen s brzom rijekom i šankom…) s dječijim dijelom sa čak 53 različite atrakcije čine ovo mjesto neizbježnim u toku ljetnjeg odmora.

Za one hrabrije tu su i adrenalinski sadržaji poput kamikaza, tornado, rafting i multi slajd sadržaja. Kamikaza visoka 26 i duga 67 metara, dok se spuštate brzinom od 80 km/h, pružiće svakome divlji ugođaj slobodnog pada i veličanstveno prizemljenje. I sve to u sigurnom okruženju po svim svjetskim standardima.

Svakoga dana između 3.000 i 5.000 ljudi svih generacija posjećuje Aqua Park. Blizina centru Budve je još jedna pogodnost. Do njega se stiže za oko pet minuta, a to možete učiniti sopstvenim automobilom, taksijem ili autobusom koji uz simbolične cijene karata prevozi goste iz Mediteranske ulice i staje na još četiri lokacije u gradu.

Top 5: Znamenita mjesta Crne Gore Selo Njeguši: Tradicija se ne zaboravlja Crno jezero Kanjon Tare: Ponos Crne Gore ·